Junnu-BJJ on 7-12-vuotiaille tarkoitettu turvallinen vaihtoehto opetella brasilialaisen jujutsun perusteita sekä kehittää yleiskuntoa ja koordinaatiokykyä. Junnutreeneissä ei harjoitella nivellukkoja ja kuristuksia, vaan tutustumme brasilialaisen jujutsun maailmaan lajin pistepositioiden, niihin pääsemisen ja niiden välillä liikkumisen kautta. Junnu-BJJ:n kausimaksu on 100 euroa, joka sisältää kaikki treenit aikavälillä 13.1.-25.5.2024. Harjoitukset ovat kerran viikossa lauantaisin klo 16:00-17:00 (ei treenejä 24.2., hiihtolomaviikko).

JUNNU-BJJ ALOITUSAIKA:

Lauantai 13.1.2023 klo 16:00

MUKAAN TARVITSET:

Ensimmäisiin treeneihin tarvitset mukaan normaalit sisäliikuntavarusteet sekä juomapullon. Kenkiä ja sukkia ei tatamilla käytetä. Mukaan on hyvä pakata myös pieni pyyhe, jotta voi suihkussa huuhtoa ja kuivata jalat ennen tatamille tuloa. Ensimmäisiin treeneihin on hyvä saapua 10-15 min etuajassa, jotta saadaan kirjattua paikallaolijat. Sisäänkäynti salille on samasta ovesta Crossfit Verstaan kanssa. Jos et syystä tai toisesta pääse ensimmäisiin treeneihin, mukaan voi liittyä kahden ensimmäisen viikon aikana.

Junnu-BJJ:ssä siirrymme harjoittelemaan puvulla (gi) viimeistään helmikuusta alkaen, mutta mahdollisesti jo aikaisemmin. Jokaisen harrastajan tuleekin hankkia itselleen brasilialaiseen jujutsuun sopiva puku ja valkoinen vyö, valmentajilta saa tarvittaessa lisätietoa pukujen myyntipaikoista.

Treenejä voit tulla kokeilemaan maksutta. Ilmoittaudu mukaan!

Junnu-BJJ:tä koskevat tiedustelut:

Hanna Kekki / hanna.k.kekki@gmail.com / +358 40 8450040