Harjoitusryhmät

Ryhmien ohjeelliset ikärajat

Thainyrkkeily ja Ladythai 13v.

MMA, BJJ ja lukkopaini 15v.

Junioireiden BJJ

Junnu-BJJ on 10-14 vuotialle tarkoitettu harjoitusryhmä. Ryhmässä harjoitellaan lajin tekniikoita ja fyysisiä ominaisuuksia ikään sopivalla fyysisellä ja henkisellä kuormituksella. Alkuun ryhmässä pääsee normaaleissa liikuntavarusteissa. Harrastuksen jatkuessa pidempään suosittelemme lajiin kuuluvan puvun hankkimista, koska suuressa osassa tekniikoista hyödynnetään otteita puvusta.

Tarvittavat varusteet

Kaikissa lajeissa pärjää peruskurssin ajan normaaleilla sisäliikuntavarusteilla (shortsit/trikoot ja t-paita/tekninen urheilupaita, ei kenkiä). Salilta löytyy jonkin verran lainavarusteita, nyrkkeilyhanskoja ja jalkasuojia yms. Viimeistään jatkoryhmiin siirryttäessä suosittelemme omien varusteiden hankkimista. Apua ja neuvoja hankkimiseen voi kysyä treeneissä valmentajilta.

Hinnasto

1 kk 55€
4 kk 180€
12 kk 430€
10 kerran kortti 70€ (vain ohjatut treenit)
Peruskurssi 180€ (sisältää jäsenmaksun ja yhteensä 4kk treenit)
Junnu BJJ 130€/kausi (kevät/syksy, peruskoulujen lukukausien mukaan)

Yhdistyksen jäsenmaksu 30€/vuosi

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred mobiilimaksu. Jos haluat maksaa näillä, ota yhteyttä laskutus@rnc.fi.

Thainyrkkeilyn harrastajilla tulee lisäksi olla thainyrkkeilyliiton lisenssi. (Vakuutukseton harrastajalisenssi on 5€/vuosi). Ohjeet liiton sivuilla.