Hinnasto

Harjoitellessasi RNC Sport Clubissa sinun täytyy maksaa vain yksi jäsenmaksu. Katso maksukaudet sivun alareunasta.

MMA ja BJJ

Vuosimaksu 390 euroa
2kk 90 euroa
(1kk 50 euroa)
peruskurssi 170 euroa

Peruskurssin maksuun kuuluu oikeus harjoitella peruskurssin loppumisen jälkeen neljän kuukauden jakson loppuun asti jatkoryhmän harjoituksissa. Peruskurssille tulija voi maksaa myös koko vuoden maksun suoraan.

Maksamalla BJJ:n tai MMA:n harjoitusmaksun saa oikeuden harjoitella kaikissa RNC Sport Clubin harjoituksissa (*lue lisää alta)

Thainyrkkeily

Vuosimaksu 320 euroa
2kk 90 euroa
(1kk 50 euroa)
peruskurssi 150 euroa

Peruskurssin maksuun kuuluu oikeus harjoitella peruskurssin loppumisen jälkeen neljän kuukauden jakson loppuun asti jatkoryhmän harjoituksissa. Peruskurssille tulija voi maksaa myös koko vuoden maksun suoraan.

Thainyrkkeilyä harrastastavat seuran jäsenet pääsevät mukaan BJJ- ja MMA harjoituksiin maksamalla lajien välisen hinnanerotuksen.

Ladythai

Vuosimaksu 320 euroa
2kk 90 euroa
(1kk 50 euroa)
peruskurssi 150 euroa

Ladythaissa järjestetään peruskurssi muutaman kerran vuodessa.

Ladythain harrastaja pääsee harjoittelemaan Thainyrkkeilyä maksamalla harjoitusmaksujen hinnan erotuksen.

Kamppailukoulu 9-12 vuotiaille

Vuosimaksu 160 euroa
Kevät- tai syyskausi 80 euroa

Junnu BJJ tai Junnu Thai 12-15 vuotiaille

Vuosimaksu 220 euroa
Kevät- tai syyskausi 130 euroa

Junnu Thai ja Junnu BJJ 12-15 vuotiaille

Vuosimaksu 260 euroa
Kevät- tai syyskausi 150 euroa

Maksamalla BJJ:n tai MMA:n harjoitusmaksun saa oikeuden harjoitella kaikissa RNC Sport Clubin harjoituksissa. (MMA, BJJ, SW ja TB) Lukuunottamatta Ladythai harjoituksia, jotka ovat suunnattu vain naisille.

* Aloittaessasi BJJ:n tai thainyrkkeilyn harjoittelun, sinun on suoritettava lajin peruskurssi tai sinulla tulee olla lajin peruskurssi suoritettuna aiemmin. Jos haluat aloittaa MMA:n harjoittelun, sinulla tulee olla suoritettuna joko MMA:n peruskurssi tai vaihtoehtoisesti sekä BJJ:n että jonkun pystylajin, kuten thainyrkkeilyn peruskurssit.

Toisen lajin peruskurssista ei veloiteta erikseen, jos olet maksanut BJJ:n tai MMA:n jäsenmaksun. Jos olet maksanut thainyrkkeilyn jäsenmaksun, niin maksat vain hintojen välisen erotuksen.

Treeni- ja maksukaudet:

– Syyskausi 1.9. – 31.12.

– Kevätkausi 1.1. – 30.4.

– Kesäkausi 1.5. – 31.8.

Treeni- ja maksukaudet (junnuryhmät):

– Kevätkausi 1.1. – 31.5.

– Syyskausi 1.8. – 31.12

Neljän kuukauden maksu on aina jokin yllä mainituista jaksoista. Vuosimaksu alkaa myös aina jonkin kauden alusta ja kattaa kolme maksukautta. Peruskurssihinta kattaa treenit peruskurssin alkamispäivästä kuluvan kauden loppuuun.

Kuukausimaksu on aina kalenterikuukausi. Jos haluat maksaa kuukauden maksun, niin ilmoita siitä ohjaajallesi. Kuukausimaksu on tarkoitettu lähinnä henkilöille, jotka aloittavat kesken maksukauden esimerkiksi siirtymällä toisesta seurasta.

Jokaisen harjoittelijan maksama harjoitusmaksu sisältää 5 euron jäsenmaksun.

Jäsenmaksut lähetetään sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen, ennen kurssin alkua. Peruskurssille tulija voi kokeilla lajia ilmaiseksi kahden harjoituksen ajan, jonka jälkeen jäsenmaksu tulee olla maksettu.

Junnuryhmissä on käytössä eri treeni- ja maksukaudet kuin normaaleissa harjoitusryhmissä. Normaalin kolmen harjoituskauden sijasta junnuryhmissä vuosi on jaettu kahteen harjoituskauteen: kevät- ja syyskauteen, jotka ovat molemmat 5 kuukauden mittaisia, tarjoten näin ollen 2 kuukauden kesätauon niissä harjoitteleville.

Nyt saatavilla myös kymmenen kerran treenikortti, kysy lisää ohjaajaltasi!