Kuntothain starttikurssi 30-31.10.2021

Kuntothai on nimensä mukaisesti kuntoilumuoto, joka pohjautuu thainyrkkeilytekniikoihin, mutta ilman kovaa kontaktia. Kuntothai sopii kaiken ikäisille, kuntotasosta tai sukupuolesta riippumatta. Treeneissä kuntoillaan monipuolisesti ja kovaakin, mutta jokaisen oman tason mukaan. Syke nousee ja rasvaa palaa, samalla kehittyy niin lihaskunto kuin kehonhallintakin. Tekniikat tehdään pääsääntöisesti potkutyynyihin ja pistehanskoihin.

Järjestämme 30-31.10 intensiivikurssin, jolla pääsee nopeasti ryhmään mukaan. Starttikurssilla käydään kahdella 2h harjoituskerralla tekniikat läpi, jonka jälkeen siirrytään muun ryhmän mukaan hikoilemaan.

Kurssin harjoitusajat ovat la 30.10 klo 14-16 ja su 31.10 klo 14-16.

Starttikurssin jälkeen treenit ovat tiistaisin 17:30-19 ja sunnuntaisin 17:30-19.

Kurssin hinta on 90e, sisältäen treenit vuoden loppuun asti sekä seuran jäsenmaksun. Ilmoittautuminen www.rnc.fi/ilmoittautuminen