Kuntothain starttikurssi elokuussa 2021

Kuntothai on nimensä mukaisesti kuntoilumuoto, joka pohjautuu thainyrkkeilytekniikoihin, mutta ilman kovaa kontaktia. Kuntothai sopii kaiken ikäisille, kuntotasosta tai sukupuolesta riippumatta. Treeneissä kuntoillaan monipuolisesti ja kovaakin, mutta jokaisen oman tason mukaan. Syke nousee ja rasvaa palaa, samalla kehittyy niin lihaskunto kuin kehonhallintakin. Tekniikat tehdään pääsääntöisesti potkutyynyihin ja pistehanskoihin.

Järjestämme elokuussa intensiivikurssin, jolla pääsee nopeasti ryhmään mukaan. Starttikurssilla käydään neljällä harjoituskerralla tekniikat läpi, jonka jälkeen siirrytään muun ryhmän mukaan hikoilemaan.

Kurssi alkaa tiistaina 17.8.2021 klo 17:30.

Harjoitusajat ovat tiistaisin 17:30-19 ja sunnuntaisin 17:30-19.

Kurssin hinta on 100e, sisältäen kahden kuukauden treenit sekä seuran jäsenmaksun. Ilmoittautuminen www.rnc.fi/ilmoittautuminen