Ladythain starttikurssi syyskuussa 2020

Ladythai on nimensä mukaisesti naisille suunnattu kuntoilumuoto, joka pohjautuu thainyrkkeilytekniikoihin, mutta ilman kovaa kontaktia. Ladythai on kaiken ikäisille monipuolisesta ja kovasta kuntoilusta pitäville naisille, thainyrkkeilystä muokattu aerobinen, rasvaa polttava ja sykettä nostava kuntoilumuoto, jossa tekniikat tehdään pääsääntöisesti potkutyynyihin ja pistehanskoihin.

Järjestämme syyskuussa intensiivikurssin, jolla pääsee nopeasti ryhmään mukaan. Starttikurssilla käydään neljällä harjoituskerralla tekniikat läpi, jonka jälkeen siirrytään muun ryhmän mukaan hikoilemaan.

Kurssi alkaa tiistaina 22.9.2020 klo 19.

Harjoitusajat starttikurssilla ovat tiistaisin klo 19-20:30 ja sunnuntaisin klo 16-17:30. Kurssin jälkeen tiistaisin 17:30-19 ja sunnuntaisin 17:30-19.

Kurssin hinta on 100e, sisältäen kahden kuukauden treenit sekä seuran jäsenmaksun. Ilmoittautuminen www.rnc.fi/ilmoittautuminen